pondělí 5. října 2015

SWINOUJSCIE

AHOJTE!

Už sedmým rokem pravidelně navštěvuji Swinoujscie. Prarodiči to tam naprosto milují a to se k nim musím přidat. . Nevyrovná se to sice Karibiku nebo Americe to ne ale cítíte tam jistý klid, žádný stres a čistý vzduch. Chci se s váma o tyhle zážitky podělit.
Ano, uznávám že tady není nejčistší moře ani nejteplejší ale zato tady nemají Žádné ježky ani nic podobného a nemusíte kontrolovat jestli náhodou nešlápnete na něco co vám uškodí. Cesta nám trvá zhruba 12 hodin, je sice trochu delší ale stojí za to. Nejezdíme tam do žádných hotelů a to jich tam je namouduši hodně. Jedeme v klidu do kempu a sebou si vezeme karavan. Zní to trochu staromódně ale to je něco pro mě. Smůla je že tam moc často nenarážíte na Čechy. Němců je tam až moc, takže pokud umíte německy je to obrovskou výhodou.

stávají se i chvíle kdy nám celou dovolenou proprší, tomu se říká hold smůla. 

Na kole se dostanete i do Německa, jako my. Po cyklostezkách, které vedou úžasnou přírodou. 

Chcete se projet v kočáře taženým koňmi? Není problém , je jich tam vážně dost. Jdete se jen tak projít do města a potkáte asi 10 kočárů. 




Velká promenáda a hodně jídla. Ano je tam dlouhá promenáda a najdete tam snad milion stánku jen s jídlem, nebo si můžete zaplést barevný copánek do vlasů , který vám vydrží dlouho. Zaručená jednička mezí jídlem je GOFR. myslím že hodně lidí to zná a asi se mnou souhlasí. 



Nechtěla jsem vám tu psát nějaké fakty  a snad se vám článek líbil.

UPOUTALO VAŠI POZORNOST TOHLE MĚSTO?

2 komentáře: